Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
PRODUKTY SPOŻYWCZE
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Nr opisu:
0000091763
Tytuł oryginału:
Zawartość bakterii probiotycznych w jogurtach i innych produktach spożywczych [Dokument elektroniczny]
Tytuł równoległy:
Content of probiotic bacteria in yogurtes and other food products
Autorzy:
Małgorzata
Piróg
, MARTA
STACHOWICZ
, ANNA
LEBIEDZIŃSKA
.
Źródło:
Bromat. Chem. Toksykol.
2017; t. 50, nr 4, s. 274-279, bibliogr. 20 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN:
0365-9445
Uwagi:
Dostępny w Internecie: http://www.ptfarm.pl/download/7,2,47,7,17,4 [dostęp: 08.03.2018]
Polskie hasła przedmiotowe:
bakterie probiotyczne
jogurty
produkty spożywcze
Angielskie hasła przedmiotowe:
probiotic bacteria
yoghurts
food products
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
6.000
http://www.ptfarm.pl/download/7,2,47,7,17,4
2/2
Nr opisu:
0000089895
Tytuł oryginału:
Lipidy w żywności, żywieniu i zdrowiu człowieka. Cz. I : przyswajanie, źródła oraz spożycie lipidów
Tytuł równoległy:
Lipids in food, nutrition and human health. Patt I : availability, sources and and lipids intake
Autorzy:
Jan
Kłobukowski
, Joanna
Ciborska
, FILIP
KŁOBUKOWSKI
.
Źródło:
Przem. Spoż.
2017; t. 71, nr 8, s. 68-72, bibliogr. 14 poz., streszcz.pol., ang.
ISSN:
0033-250X
Polskie hasła przedmiotowe:
trawienie
wchłanianie
tłuszcz
produkty spożywcze
Angielskie hasła przedmiotowe:
digestion
absorption
fat
food products
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
PPP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
12.000
DOI:
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed