Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: PRODUKTY SPOŻYWCZE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Nr opisu: 0000091763
Tytuł oryginału: Zawartość bakterii probiotycznych w jogurtach i innych produktach spożywczych [Dokument elektroniczny]
Tytuł równoległy: Content of probiotic bacteria in yogurtes and other food products
Autorzy: Małgorzata Piróg, MARTA STACHOWICZ, ANNA LEBIEDZIŃSKA.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2017; t. 50, nr 4, s. 274-279, bibliogr. 20 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 0365-9445
Uwagi: Dostępny w Internecie: http://www.ptfarm.pl/download/7,2,47,7,17,4 [dostęp: 08.03.2018]
Polskie hasła przedmiotowe:
  • bakterie probiotyczne
  • jogurty
  • produkty spożywcze

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • probiotic bacteria
  • yoghurts
  • food products

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 6.000
    http://www.ptfarm.pl/download/7,2,47,7,17,4




    2/2

    Nr opisu: 0000089895
    Tytuł oryginału: Lipidy w żywności, żywieniu i zdrowiu człowieka. Cz. I : przyswajanie, źródła oraz spożycie lipidów
    Tytuł równoległy: Lipids in food, nutrition and human health. Patt I : availability, sources and and lipids intake
    Autorzy: Jan Kłobukowski, Joanna Ciborska, FILIP KŁOBUKOWSKI.
    Źródło: Przem. Spoż. 2017; t. 71, nr 8, s. 68-72, bibliogr. 14 poz., streszcz.pol., ang.
    ISSN: 0033-250X
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • trawienie
  • wchłanianie
  • tłuszcz
  • produkty spożywcze

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • digestion
  • absorption
  • fat
  • food products

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 12.000
    DOI:



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed