Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
PRODUKTY BOGATE W WĘGLOWODANY
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000092157
Tytuł oryginału:
Effects of high-carbohydrate products consumption on postprandial glycemia in runners
Tytuł równoległy:
Wpływ spożycia produktów bogatych w węglowodany na glikemię poposiłkową wsród biegaczy
Autorzy:
Jakub
Czaja
, MARTA
STACHOWICZ
, ANNA
LEBIEDZIŃSKA
.
Źródło:
Health Prob. Civil.
2018; vol. 12, nr 1, s. 64-70, bibliogr. 23 poz., streszcz. ang.
ISSN:
2353-6942
Polskie hasła przedmiotowe:
glikemia poposiłkowa
wytrzymałość
bieganie
produkty bogate w węglowodany
indeks glikemiczny
Angielskie hasła przedmiotowe:
postprandial glycemia
endurance
running
dietary carbohydrates
glycemic index
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
Punktacja ministerstwa:
9.000
DOI:
http://www.termedia.pl/Effects-of-high-carbohydrate-products-consumption-on-postprandial-glycemia-in-runners,99,32168,1,1.html
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed