Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: DODATKI DO ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Nr opisu: 0000090815
Tytuł oryginału: Nadwrażliwość na dodatki do żywności
Tytuł równoległy: Hypersensitivity to food additives
Autorzy: Eliza Wasilewska, SYLWIA MAŁGORZEWICZ.
Źródło: Post. Żyw. Klin. 2017; t. 13, nr 3, s. 30-37, bibliogr. 30 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 1896-3706
Polskie hasła przedmiotowe:
  • dodatki do żywności
  • nadwrażliwość pokarmowa
  • mikrobiom jelitowy

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • food additives
  • hypersensitivity to food
  • gut microbiota

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL, ENG
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 5.000
    https://www.wydawnictwo-scientifica.pl/numery-pzk/412-postepy-zywienia-klinicznego-numer-3-2017-wrzesien




    2/2

    Nr opisu: 0000082876
    Tytuł oryginału: Niepożądane reakcje pokarmowe na dodatki do żywności
    Tytuł równoległy: The adverse reactions to food additives
    Autorzy: Eliza Wasilewska, SYLWIA MAŁGORZEWICZ.
    Źródło: Forum Zab. Metab. 2015; t. 6, nr 1, s. 8-13, bibliogr. 25 poz., streszcz. pol., ang.
    ISSN: 2081-2450
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • nadwrażliwość pokarmowa
  • dodatki do żywności

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • hypersensitivity reactions to foods
  • food additives

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 6.000
    https://journals.viamedica.pl/forum_zaburzen_metabolicznych/article/view/42092/28674



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed