Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CZEKOLADA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000087610
Tytuł oryginału: Kakao jako prozdrowotny środek spożywczy
Tytuł równoległy: Cocoa as a health-beneficiary food
Autorzy: FILIP KŁOBUKOWSKI, MAGDALENA SKOTNICKA, MARIA ŚMIECHOWSKA.
Źródło: Szkice Hum. 2016; t. 16, nr 4, s. 155-166, bibliogr. [42] poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 1642-6363
Polskie hasła przedmiotowe:
  • kakao
  • czekolada
  • polifenole
  • alkaloidy
  • właściwości prozdrowotne

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • cocoa
  • chocolate
  • polyphenols
  • alkaloids
  • health-promoting properties

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 6.000
    http://szkicehumanistyczne.osw.olsztyn.pl/



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed