Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: BAKTERIE FERMENTACJI MLEKOWEJ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000073423
Tytuł oryginału: Jakość mikrobiologiczna mlecznych produktów dietetycznych
Tytuł równoległy: Microbiological quality of dietary milk products
Autorzy: IZABELA STEINKA, A. Kukułowicz.
Źródło: Probl. Hig. Epidemiol. 2011; t. 92, nr 1, s. 44-47, bibliogr. 14 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 1895-4316
Polskie hasła przedmiotowe:
  • mleczne produkty dietetyczne
  • bakterie fermentacji mlekowej
  • bakterie chorobotwórcze
  • bezpieczeństwo zdrowotne

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • dietary milk products
  • LAB
  • pathogenetic bacteria
  • health safety

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 6.000
    http://www.phie.pl/phe.php?opc=AR&lng=pl&art=522



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed