Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
ŻYWNOŚĆ EKOLOGICZNA
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000086061
Tytuł oryginału:
Kształtowanie jakości żywności a środowisko naturalne
Autorzy:
FILIP
KŁOBUKOWSKI
, MARIA
ŚMIECHOWSKA
, MAGDALENA
SKOTNICKA
.
Źródło:
W:
Żywienie a środowisko
/ pod red. nauk. Marzeny Podgórskiej
Adres wydawniczy:
Gdańsk : Wyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku, 2016
Opis fizyczny:
S. 7-19 : Bibliogr. 30 poz., streszcz. pol.
ISBN:
978-83-926884-3-3
Polskie hasła przedmiotowe:
jakość żywności
marnotrawienie
żywność ekologiczna
Charakt. formalna:
RKS
Charakt. merytoryczna:
MON
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
4.000
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed