Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ŻYWNOŚĆ EKOLOGICZNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000086061
Tytuł oryginału: Kształtowanie jakości żywności a środowisko naturalne
Autorzy: FILIP KŁOBUKOWSKI, MARIA ŚMIECHOWSKA, MAGDALENA SKOTNICKA.
Źródło: W: Żywienie a środowisko / pod red. nauk. Marzeny Podgórskiej
Adres wydawniczy: Gdańsk : Wyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku, 2016
Opis fizyczny: S. 7-19 : Bibliogr. 30 poz., streszcz. pol.
ISBN: 978-83-926884-3-3
Polskie hasła przedmiotowe:
  • jakość żywności
  • marnotrawienie
  • żywność ekologiczna

    Charakt. formalna: RKS
    Charakt. merytoryczna: MON
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed