Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: SULFUR-BASED COMPOUNDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000098845
Tytuł oryginału: Health benefits of plant-derived sulfur compounds, glucosinolates, and organosulfur compounds [Dokument elektroniczny]
Autorzy: NATALIA MIĘKUS, Krystian Marszałek, Magdalena Podlacha, Aamir Iqbal, Czesław Puchalski, Artur H. Świergiel.
Źródło: Molecules 2020; vol. 25, nr 17, art. ID 3804, s. 1-22, bibliogr. 140 poz., streszcz. ang.
ISSN: 1420-3049
Uwagi: Dostępny w Internecie: https://www.mdpi.com/1420-3049/25/17/3804 [dostęp: 07.09.2020]
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • alliaceous vegetables
  • cruciferous vegetables
  • sulfur-based compounds
  • food processing
  • nutraceuticals
  • functional food

    Charakt. formalna: ARZ
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.267
    Punktacja ministerstwa: 100.000
    Inne bazy podające opis:
  • PubMed
  • Scopus
  • SciFinder

    DOI:



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed