Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: SALT CONTENT NACL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000075639
Tytuł oryginału: Ocena zawartości chlorku sodowego w wybranych koncentratach spożywczych
Tytuł równoległy: Assessment of the content of sodium chloride in selected food concentrates
Autorzy: MARIA ŚMIECHOWSKA, E. Pawlaczyk.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2012; t. 45, nr 3, s. 519-524, bibliogr. 14 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
  • koncentraty spożywcze
  • kostki bulionowe
  • zawartość soli (NaCl)

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • food concentrates
  • cubes bouillon
  • salt content (NaCl)

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000
    http://www.ptfarm.pl/wydawnictwa/czasopisma/bromatologia-i-chemia-toksykologiczna/117/-/14559



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed