Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: RED HERRING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000078859
Tytuł oryginału: Ocena wybranych produktów śledziowych jako źródła niacyny w diecie
Tytuł równoległy: Evaluation of selected herring products as a source of niacin in the human diet
Autorzy: Michał Majewski, ANNA LEBIEDZIŃSKA.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2013; t. 46, nr 4, s. 485-489, bibliogr. 19 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
  • niacyna
  • śledzie świeże
  • solone
  • wędzone

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • niacin
  • fresh herring
  • salted herring
  • red herring

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
    Punktacja ministerstwa: 5.000
    Inne bazy podające opis:
  • Polska Bibliografia Lekarska
  • SciFinder
  • Web of Science

    http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatologia/2013/4/BR%204-2013%20s.%20485-489.pdf



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed