Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: MICROFLORA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000073426
Tytuł oryginału: Zmiany jakości serów twarogowych dostępnych w sieciach handlowych w okresie ostatnich kilkunastu lat
Autorzy: IZABELA STEINKA, A. Kukułowicz.
Źródło: Przegl. Mlecz. 2011, nr 11, s. 14-18, bibliogr. 18 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 0478-6599
Polskie hasła przedmiotowe:
  • twarogi
  • jakość
  • mikroflora
  • optymalizacja

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • lactic acid cheese
  • quality
  • microflora
  • optimalization

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    http://www.mleczarstwo.com/s30,magid4_nrid238,przeglad_mleczarski.html

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed