Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
LACTIC ACID CHEESE
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Nr opisu:
0000073426
Tytuł oryginału:
Zmiany jakości serów twarogowych dostępnych w sieciach handlowych w okresie ostatnich kilkunastu lat
Autorzy:
IZABELA
STEINKA
, A.
Kukułowicz
.
Źródło:
Przegl. Mlecz.
2011, nr 11, s. 14-18, bibliogr. 18 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN:
0478-6599
Polskie hasła przedmiotowe:
twarogi
jakość
mikroflora
optymalizacja
Angielskie hasła przedmiotowe:
lactic acid cheese
quality
microflora
optimalization
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
PPP
Język publikacji:
POL
http://www.mleczarstwo.com/s30,magid4_nrid238,przeglad_mleczarski.html
2/2
Nr opisu:
0000040453
Tytuł oryginału:
Wpływ czynników mikrobiologicznych na masę laminatów stosowanych do pakowania twarogów
Tytuł równoległy:
The influence of microbiological factors on the mass of plastics laminates used for packaging of lactic acid cheese
Autorzy:
IZABELA
STEINKA
.
Źródło:
Rocz. Państw. Zakł. Hig.
2007; t. 58, nr 2, s. 459-469, bibliogr. 25 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN:
0083-7715
Polskie hasła przedmiotowe:
tworzywa sztuczne
materiały opakowaniowe
masa
twarogi
mikroflora powierzchniowa
Angielskie hasła przedmiotowe:
plactics
packaging materials
mass
lactic acid cheese
surface micro-flora
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed