Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: LACTIC ACID CHEESE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Nr opisu: 0000073426
Tytuł oryginału: Zmiany jakości serów twarogowych dostępnych w sieciach handlowych w okresie ostatnich kilkunastu lat
Autorzy: IZABELA STEINKA, A. Kukułowicz.
Źródło: Przegl. Mlecz. 2011, nr 11, s. 14-18, bibliogr. 18 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 0478-6599
Polskie hasła przedmiotowe:
  • twarogi
  • jakość
  • mikroflora
  • optymalizacja

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • lactic acid cheese
  • quality
  • microflora
  • optimalization

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    http://www.mleczarstwo.com/s30,magid4_nrid238,przeglad_mleczarski.html


    2/2

    Nr opisu: 0000040453
    Tytuł oryginału: Wpływ czynników mikrobiologicznych na masę laminatów stosowanych do pakowania twarogów
    Tytuł równoległy: The influence of microbiological factors on the mass of plastics laminates used for packaging of lactic acid cheese
    Autorzy: IZABELA STEINKA.
    Źródło: Rocz. Państw. Zakł. Hig. 2007; t. 58, nr 2, s. 459-469, bibliogr. 25 poz., streszcz. pol., ang.
    ISSN: 0083-7715
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • tworzywa sztuczne
  • materiały opakowaniowe
  • masa
  • twarogi
  • mikroflora powierzchniowa

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • plactics
  • packaging materials
  • mass
  • lactic acid cheese
  • surface micro-flora

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed