Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: HYPERSENSITIVITY TO FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000090815
Tytuł oryginału: Nadwrażliwość na dodatki do żywności
Tytuł równoległy: Hypersensitivity to food additives
Autorzy: Eliza Wasilewska, SYLWIA MAŁGORZEWICZ.
Źródło: Post. Żyw. Klin. 2017; t. 13, nr 3, s. 30-37, bibliogr. 30 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 1896-3706
Polskie hasła przedmiotowe:
  • dodatki do żywności
  • nadwrażliwość pokarmowa
  • mikrobiom jelitowy

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • food additives
  • hypersensitivity to food
  • gut microbiota

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL, ENG
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 5.000
    https://www.wydawnictwo-scientifica.pl/numery-pzk/412-postepy-zywienia-klinicznego-numer-3-2017-wrzesien



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed