Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
HYPERSENSITIVITY REACTIONS TO FOODS
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000082876
Tytuł oryginału:
Niepożądane reakcje pokarmowe na dodatki do żywności
Tytuł równoległy:
The adverse reactions to food additives
Autorzy:
Eliza
Wasilewska
, SYLWIA
MAŁGORZEWICZ
.
Źródło:
Forum Zab. Metab.
2015; t. 6, nr 1, s. 8-13, bibliogr. 25 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN:
2081-2450
Polskie hasła przedmiotowe:
nadwrażliwość pokarmowa
dodatki do żywności
Angielskie hasła przedmiotowe:
hypersensitivity reactions to foods
food additives
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
PPP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
6.000
https://journals.viamedica.pl/forum_zaburzen_metabolicznych/article/view/42092/28674
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed