Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: HYPERSENSITIVITY REACTIONS TO FOODS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000082876
Tytuł oryginału: Niepożądane reakcje pokarmowe na dodatki do żywności
Tytuł równoległy: The adverse reactions to food additives
Autorzy: Eliza Wasilewska, SYLWIA MAŁGORZEWICZ.
Źródło: Forum Zab. Metab. 2015; t. 6, nr 1, s. 8-13, bibliogr. 25 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 2081-2450
Polskie hasła przedmiotowe:
  • nadwrażliwość pokarmowa
  • dodatki do żywności

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • hypersensitivity reactions to foods
  • food additives

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 6.000
    https://journals.viamedica.pl/forum_zaburzen_metabolicznych/article/view/42092/28674



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed