Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: HIGHLY SATIATING FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Nr opisu: 0000090816
Tytuł oryginału: Wpływ rodzaju makaronu na poziom głodu i sytości wśród grupy kobiet
Tytuł równoległy: Influence of pasta type on level of hunger and satiety in a group of women
Autorzy: MAGDALENA SKOTNICKA, Aneta Ocieczek.
Źródło: Probl. Hig. Epidemiol. 2017; t. 98, nr 3, s. 281-284, bibliogr. 24 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 1895-4316
Polskie hasła przedmiotowe:
  • otyłość
  • Żywność wysokosycąca
  • głód
  • sytość
  • makaron

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • obesity
  • highly satiating food
  • hunger
  • satiety
  • pasta

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 9.000
    http://www.phie.pl/phe.php?opc=AR&lng=pl&art=1447




    2/2

    Nr opisu: 0000091486
    Tytuł oryginału: Prospects for development of highly satiating foods in Poland
    Autorzy: MAGDALENA SKOTNICKA, FILIP KŁOBUKOWSKI, MARIA ŚMIECHOWSKA.
    Źródło: Zeszyt. Nauk. SGGW. Probl. Rol. Świat. 2017; vol. 17, nr 4, s. 280-291, bibliogr. [52] poz., streszcz. ang.
    ISSN: 2081-6960
    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • functional food
  • highly satiating food
  • obesity
  • Poland

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 13.000
    DOI:



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed