Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
FOOD PREFERENCES
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000076063
Tytuł oryginału:
Preferencje żywieniowe i wrażliwość sensoryczna pacjentów z przewlekłą chorobą nerek leczonych dializą otrzewnową
Tytuł równoległy:
Food preferences and sensory sensitivity in peritoneal dialysis patients
Autorzy:
MAŁGORZATA
KACZKAN
, SYLWIA
MAŁGORZEWICZ
, MONIKA
LICHODZIEJEWSKA-NIEMIERKO
, BOLESŁAW
RUTKOWSKI
, WIESŁAWA
ŁYSIAK-SZYDŁOWSKA
.
Źródło:
Dietetyka
2011; vol. 5, nr 3/4, s. 22-30, bibliogr. 29 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN:
1897-7022
Polskie hasła przedmiotowe:
przewlekła choroba nerek
preferencje żywieniowe
wrażliwość smakowa
Angielskie hasła przedmiotowe:
chronic kidney disease
food preferences
taste sensitivity
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
http://agro.icm.edu.pl/agro/element/bwmeta1.element.agro-395d5e12-57b3-4268-a8b4-afa76d5a3d0c?q=bwmeta1.element.agro-bc88fb34-506e-4036-b176-1448319b1e27;1&qt=CHILDREN-STATELESS
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed