Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
FISH PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000013399
Tytuł oryginału:
Zawartość rtęci w konserwach oraz w wybranych nietrwałych przetworach rybnych.
Tytuł równoległy:
Determination of mercury in canned and some unstable fish products /.
Autorzy:
REGINA
GAJEWSKA
, ZENON
GANOWIAK
, MICHAŁ
NABRZYSKI
, E.
Kozarzewska
.
Źródło:
Bromat. Chem. Toksykol.
1995; t. 28, nr 3, s. 249-252, bibliogr. 12 poz., summ.
ISSN:
0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
rtęć metaliczna
przetwory rybne
Angielskie hasła przedmiotowe:
mercury
fish products
Charakt. formalna:
ARP
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed