Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: FISH PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000013399
Tytuł oryginału: Zawartość rtęci w konserwach oraz w wybranych nietrwałych przetworach rybnych.
Tytuł równoległy: Determination of mercury in canned and some unstable fish products /.
Autorzy: REGINA GAJEWSKA, ZENON GANOWIAK, MICHAŁ NABRZYSKI, E. Kozarzewska.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 1995; t. 28, nr 3, s. 249-252, bibliogr. 12 poz., summ.
ISSN: 0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
  • rtęć metaliczna
  • przetwory rybne

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • mercury
  • fish products

    Charakt. formalna: ARP



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed