Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
FETTY-ACID-CHEMICAL ANALYSIS
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000012951
Tytuł oryginału:
Ocena stopnia świeżości oraz skład kwasów tłuszczowych olejów jadalnych i margaryny niskokalorycznej.
Tytuł równoległy:
Freshness evaluation and fatty acid content of edible oils and low calorie margarine (mini light) /.
Autorzy:
REGINA
GAJEWSKA
, E.
Ledóchowska
, ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
Bromat. Chem. Toksykol.
1996; t. 29, nr 4, s. 329-333, bibliogr. 10 poz., summ.
ISSN:
0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
oleje
margaryna niskokaloryczna
stopień świeżości
skład chemiczny
Angielskie hasła przedmiotowe:
edible oil
low-calorie margarin
freshness
fetty-acid-chemical analysis
Charakt. formalna:
ARP
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed