Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
ZACHOWANIA KONSUMENTÓW NA RYNKU TOWARÓW I USŁUG NOWA ŻYWNOŚĆ NOWA JAKOŚĆ NOWE
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Nr opisu:
0000087521
Tytuł oryginału:
Nowe kryterium jakości w aspekcie autentyczności środków spożywczych
Autorzy:
MARIA
ŚMIECHOWSKA
, FILIP
KŁOBUKOWSKI
.
Źródło:
W:
Zachowania konsumentów na rynku towarów i usług. Nowa żywność. Nowa jakość. Nowe trendy w konsumpcji, Gdynia, 22-23 września 2016
Opis fizyczny:
S. 29
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
2/2
Nr opisu:
0000087520
Tytuł oryginału:
Żywność sycąca jako segment rynku żywności projektowanej
Autorzy:
MAGDALENA
SKOTNICKA
, Anna
Platta
.
Źródło:
W:
Zachowania konsumentów na rynku towarów i usług. Nowa żywność. Nowa jakość. Nowe trendy w konsumpcji, Gdynia, 22-23 września 2016
Opis fizyczny:
S. 26
Polskie hasła przedmiotowe:
żywność funkcjonalna
sytość
otyłość
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed