Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ZACHOWANIA KONSUMENTÓW NA RYNKU TOWARÓW I USŁUG NOWA ŻYWNOŚĆ NOWA JAKOŚĆ NOWE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Nr opisu: 0000087521
Tytuł oryginału: Nowe kryterium jakości w aspekcie autentyczności środków spożywczych
Autorzy: MARIA ŚMIECHOWSKA, FILIP KŁOBUKOWSKI.
Źródło: W: Zachowania konsumentów na rynku towarów i usług. Nowa żywność. Nowa jakość. Nowe trendy w konsumpcji, Gdynia, 22-23 września 2016
Opis fizyczny: S. 29
Charakt. formalna: PSM
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


2/2

Nr opisu: 0000087520
Tytuł oryginału: Żywność sycąca jako segment rynku żywności projektowanej
Autorzy: MAGDALENA SKOTNICKA, Anna Platta.
Źródło: W: Zachowania konsumentów na rynku towarów i usług. Nowa żywność. Nowa jakość. Nowe trendy w konsumpcji, Gdynia, 22-23 września 2016
Opis fizyczny: S. 26
Polskie hasła przedmiotowe:
  • żywność funkcjonalna
  • sytość
  • otyłość

    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed