Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: WYBRANE METODY BADANIA SKŁADU I WARTOŚCI ODŻYWCZEJ ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000045411
Tytuł oryginału: Jod
Autorzy: STEFANIA PASŁAWSKA, MICHAŁ NABRZYSKI.
Źródło: W: Wybrane metody badania składu i wartości odżywczej żywności / pod red. U. Rutkowskiej
Adres wydawniczy: Warszawa, 1981
Opis fizyczny: S. 235-243 : Bibliogr. 90 poz.
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed