Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: WYBRANE ASPEKTY OCENY JAKOŚCI ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000075946
Tytuł oryginału: Wybrane parametry jakościowe w ocenie mrożonych ciast drożdżowych
Autorzy: MAGDALENA SKOTNICKA, P. Palich.
Źródło: W: Wybrane aspekty oceny jakości żywności / red. R. Zieliński, J. Żuchowski
Adres wydawniczy: Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji, 2012
Opis fizyczny: S. 49-57 : Bibliogr. 13 poz.
ISBN: 978-83-7789-059-2
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: POL
Punktacja ministerstwa: 4.000

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed