Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
WYBRANE ASPEKTY OCENY JAKOŚCI ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000075946
Tytuł oryginału:
Wybrane parametry jakościowe w ocenie mrożonych ciast drożdżowych
Autorzy:
MAGDALENA
SKOTNICKA
, P.
Palich
.
Źródło:
W:
Wybrane aspekty oceny jakości żywności
/ red. R. Zieliński, J. Żuchowski
Adres wydawniczy:
Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji, 2012
Opis fizyczny:
S. 49-57 : Bibliogr. 13 poz.
ISBN:
978-83-7789-059-2
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
POL
Punktacja ministerstwa:
4.000
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed