Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: WYBRANE ASPEKTY ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Nr opisu: 0000087519
Tytuł oryginału: Porównanie wpływu czerstwienia na sorpcyjność miękiszu bułki pszennej i pieczywa tostowego
Tytuł równoległy: Comparison of the staling effect on the sorption properties of the crumb wheat roll and toasted bread
Autorzy: Aneta Ocieczek, MAGDALENA SKOTNICKA.
Źródło: W: Wybrane aspekty żywności / red. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski
Adres wydawniczy: Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, 2016
Opis fizyczny: S. 122-132 : Bibliogr. 34 poz., streszcz. pol., ang.
ISBN: 978-83-7789-402-6 ; 978-83-7789-427-9
Charakt. formalna: RKS
Charakt. merytoryczna: MON
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 4.000


2/2

Nr opisu: 0000087518
Tytuł oryginału: Wpływ zawartości skrobi na wartość indeksu sytości wybranych kasz
Tytuł równoległy: The influence of starch on the level of satiety index of selected groats
Autorzy: MAGDALENA SKOTNICKA, Aneta Ocieczek.
Źródło: W: Wybrane aspekty żywności / red. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski
Adres wydawniczy: Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, 2016
Opis fizyczny: S. 65-73 : Bibliogr. 24 poz., streszcz. pol., ang.
ISBN: 978-83-7789-402-6 ; 978-83-7789-427-9
Charakt. formalna: RKS
Charakt. merytoryczna: MON
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 4.000

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed