Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
WYBRANE ASPEKTY ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Nr opisu:
0000087519
Tytuł oryginału:
Porównanie wpływu czerstwienia na sorpcyjność miękiszu bułki pszennej i pieczywa tostowego
Tytuł równoległy:
Comparison of the staling effect on the sorption properties of the crumb wheat roll and toasted bread
Autorzy:
Aneta
Ocieczek
, MAGDALENA
SKOTNICKA
.
Źródło:
W:
Wybrane aspekty żywności
/ red. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski
Adres wydawniczy:
Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, 2016
Opis fizyczny:
S. 122-132 : Bibliogr. 34 poz., streszcz. pol., ang.
ISBN:
978-83-7789-402-6 ; 978-83-7789-427-9
Charakt. formalna:
RKS
Charakt. merytoryczna:
MON
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
4.000
2/2
Nr opisu:
0000087518
Tytuł oryginału:
Wpływ zawartości skrobi na wartość indeksu sytości wybranych kasz
Tytuł równoległy:
The influence of starch on the level of satiety index of selected groats
Autorzy:
MAGDALENA
SKOTNICKA
, Aneta
Ocieczek
.
Źródło:
W:
Wybrane aspekty żywności
/ red. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski
Adres wydawniczy:
Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, 2016
Opis fizyczny:
S. 65-73 : Bibliogr. 24 poz., streszcz. pol., ang.
ISBN:
978-83-7789-402-6 ; 978-83-7789-427-9
Charakt. formalna:
RKS
Charakt. merytoryczna:
MON
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
4.000
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed