Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
TRENDY W ŻYWIENIU CZŁOWIEKA
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000084130
Tytuł oryginału:
Zależność między pomiarem FF (fulness factor) a IS (satiety index) na przykładzie wybranych produktów spożywczych [Dokument elektroniczny]
Autorzy:
MAGDALENA
SKOTNICKA
.
Źródło:
W:
Trendy w żywieniu człowieka
/ pod red. nauk. Małgorzaty Karwowskiej i Waldemara Gustawa
Adres wydawniczy:
Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015
Opis fizyczny:
S. 301-309 : Bibliogr. 25 poz., streszcz. pol.
Uwagi:
Dostępny w Internecie: https://www.up.lublin.pl/files/foodscience/sesja-pan/materialy/trendy_w_zywieniu_czlowieka.pdf [dostęp: 31.10.2018]
ISBN:
978-83-935421-8-5
Polskie hasła przedmiotowe:
indeks sytości
marker nasycenia
otyłość
Charakt. formalna:
RKS
Charakt. merytoryczna:
MON
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
4.000
https://www.up.lublin.pl/files/foodscience/sesja-pan/materialy/trendy_w_zywieniu_czlowieka.pdf
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed