Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: PRZEGL MLECZ
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Nr opisu: 0000075557
Tytuł oryginału: Prognozowanie mikrobiologiczne jako narzędzie oceny jakości kwasowych serów niedojrzewających
Tytuł równoległy: Microbiological prognostic as a tool for assessment of non-ripening lactic acid cheese quality
Autorzy: IZABELA STEINKA.
Źródło: Przegl. Mlecz. 2012, nr 4, s. 10-14, bibliogr. 30 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 0478-6599
Charakt. formalna: ARP
Charakt. merytoryczna: PPP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed
http://www.mleczarstwo.com/s30,magid4_nrid257,przeglad_mleczarski.html




2/2

Nr opisu: 0000073426
Tytuł oryginału: Zmiany jakości serów twarogowych dostępnych w sieciach handlowych w okresie ostatnich kilkunastu lat
Autorzy: IZABELA STEINKA, A. Kukułowicz.
Źródło: Przegl. Mlecz. 2011, nr 11, s. 14-18, bibliogr. 18 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN: 0478-6599
Polskie hasła przedmiotowe:
  • twarogi
  • jakość
  • mikroflora
  • optymalizacja

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • lactic acid cheese
  • quality
  • microflora
  • optimalization

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    http://www.mleczarstwo.com/s30,magid4_nrid238,przeglad_mleczarski.html

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed