Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI KSZTAŁTOWANIE JAKOŚCI ŻYWIENIOWEJ W PROCESACH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000073435
Tytuł oryginału: Wybrane aspekty jakości żywności niekonwencjonalnej
Autorzy: IZABELA STEINKA, A. Kukułowicz.
Źródło: W: Jakość i bezpieczeństwo żywności : kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych / pod red. D. Nowak
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011
Opis fizyczny: S. 169-183 : Bibliogr. 39 poz.
ISBN: 978-83-7583-279-2
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: POL

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed