Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI KSZTAŁTOWANIE JAKOŚCI ŻYWIENIOWEJ W PROCESACH
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000073435
Tytuł oryginału:
Wybrane aspekty jakości żywności niekonwencjonalnej
Autorzy:
IZABELA
STEINKA
, A.
Kukułowicz
.
Źródło:
W:
Jakość i bezpieczeństwo żywności : kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych
/ pod red. D. Nowak
Adres wydawniczy:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011
Opis fizyczny:
S. 169-183 : Bibliogr. 39 poz.
ISBN:
978-83-7583-279-2
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
POL
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed