Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
INNOWACJE W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000097123
Tytuł oryginału:
Porównanie właściwości sycących konserw warzywnych
Autorzy:
MAGDALENA
SKOTNICKA
.
Źródło:
W:
Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych
/ red nauk. Małgorzata Miśniakiewicz
Adres wydawniczy:
Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji. Wydawnictwo Naukowe, 2019
Opis fizyczny:
S. 126-135 : Bibliogr. [25] poz.
ISBN:
978-83-7789-594-8
Charakt. formalna:
RKS
Charakt. merytoryczna:
MON
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed