Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: INNOWACJE W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000097123
Tytuł oryginału: Porównanie właściwości sycących konserw warzywnych
Autorzy: MAGDALENA SKOTNICKA.
Źródło: W: Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych / red nauk. Małgorzata Miśniakiewicz
Adres wydawniczy: Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji. Wydawnictwo Naukowe, 2019
Opis fizyczny: S. 126-135 : Bibliogr. [25] poz.
ISBN: 978-83-7789-594-8
Charakt. formalna: RKS
Charakt. merytoryczna: MON
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed