Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: HANDEL WEWN
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/5

Nr opisu: 0000095278
Tytuł oryginału: Efekty wdrożenia pakietu onkologicznego w szpitalu klinicznym : studium przypadku
Tytuł równoległy: The outcome of implementation of the oncological package in the university hospital : case study
Autorzy: PIOTR KRASZEWSKI, TADEUSZ JĘDRZEJCZYK, ALEKSANDRA GAC.
Źródło: Handel Wewn. 2018; R. 64, nr 6, t. 1, s. 333-344, bibliogr. [11] poz., streszcz. pol., ang., ros.
ISSN: 0438-5403
Polskie hasła przedmiotowe:
  • pakiet onkologiczny
  • opieka nad pacjentami onkologicznym
  • opieka koordynowana
  • koordynator medyczny
  • e-zdrowie

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • oncological package
  • cancer patients care
  • coordinate care
  • medical coordinate
  • e-health

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 12.000
    http://yadda.icm.edu.pl/yadda/element/bwmeta1.element.agro-c7d035fe-d850-4c94-973b-0c9b12a82dea




    2/5

    Nr opisu: 0000093442
    Tytuł oryginału: The influence of the selected factors of community environment upon nutritional behaviour of teenagers aged 13-16
    Tytuł równoległy: Wpływ wybranych czynników środowiska społecznego na zachowania żywieniowe młodzieży w wieku 13-16 lat
    Autorzy: Anna Platta, Tomasz Pukszta, MAGDALENA SKOTNICKA.
    Źródło: Handel Wewn. 2018; R. 64, nr 3, s. 334-346, bibliogr. [41] poz., streszcz. pol., ang., ros.
    ISSN: 0438-5403
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • młodzi konsumenci
  • wykształcenie rodziców
  • aktywność zawodowa rodziców
  • zachowania żywieniowe

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • young consumers
  • parents' education
  • parents' occupational activity
  • nutritional behaviours

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 12.000
    http://yadda.icm.edu.pl/yadda/element/bwmeta1.element.desklight-f13aaff4-fe1c-4a52-a77d-d8410cc832ee/c/IBRKK-handel_wew_3-2018-334-346.pdf




    3/5

    Nr opisu: 0000095279
    Tytuł oryginału: Realizacja programu zdrowotnego "6-10-14 dla Zdrowia" z elementami zarządzania obsługą klienta
    Tytuł równoległy: Implementation of the health programme "6-10-14 for Health" with elements of customer service management
    Autorzy: ALEKSANDRA GAC, TADEUSZ JĘDRZEJCZYK, Paulina Metelska.
    Źródło: Handel Wewn. 2018; R. 64, nr 6, t. 2, s. 109-118, bibliogr. [14] poz., streszcz. pol., ang., ros.
    ISSN: 0438-5403
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • interwencje multidyscyplinarne
  • otyłość dziecięca
  • leczenie otyłości
  • zarządzanie obłsugą klienta

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • interdisciplinary intervention
  • childhood obesity
  • obesity treatment
  • customer service management

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 12.000
    http://bazekon.icm.edu.pl/bazekon/element/bwmeta1.element.ekon-element-000171576330




    4/5

    Nr opisu: 0000089821
    Tytuł oryginału: Bezpieczeństwo informacyjne : nowe kryterium jakości żywności w komunikacji rynkowej z konsumentem
    Tytuł równoległy: Information safety : a novel criterion of food quality in market communication with the consumer
    Autorzy: MARIA ŚMIECHOWSKA, FILIP KŁOBUKOWSKI.
    Źródło: Handel Wewn. 2017; R. 63, nr 1, s. 329-339, bibliogr. [23] poz., streszcz. pol., ang., ros.
    ISSN: 0438-5403
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • bezpieczeństwo żywności
  • autentyczność żywności
  • opakowanie
  • komunikacja rynkowa
  • bezpieczeństwo informacyjne

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • food safety
  • food authenticity
  • packaging
  • market communication
  • information safety

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 12.000
    http://www.ibrkk.pl/pliki/hw/archiwum/handel_wew_1-2017.pdf




    5/5

    Nr opisu: 0000089820
    Tytuł oryginału: Zachowania konsumenta wobec żywności funkcjonalnej i wysokosycącej
    Tytuł równoległy: Consumer behaviour with regard to functional and highly satiating food in Poland
    Autorzy: MAGDALENA SKOTNICKA, Anna Platta.
    Źródło: Handel Wewn. 2017; R. 63, nr 1, s. 319-328, bibliogr. [26] poz., streszcz. pol., ang., ros.
    ISSN: 0438-5403
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • żywność funkcjonalna
  • sytość
  • otyłość

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • functional food
  • satiety
  • obesity

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 12.000
    http://www.ibrkk.pl/pliki/hw/archiwum/handel_wew_1-2017.pdf



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed