Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CURRENT TRENDS IN QUALITY SCIENCE QUALITY DESIGN OF FOOD PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000097117
Tytuł oryginału: Influence of raw carrot and apple fragmentation on hunger and satiety level in women with normal body weight
Tytuł równoległy: Wpływ rozdrobnienia surowego jabłka i marchwi na poziom głodu i sytości wśród kobiet z normalną masą ciała
Autorzy: MAGDALENA SKOTNICKA.
Źródło: W: Current trends in quality science : quality design of food products / ed. Hanna Śmigielska
Adres wydawniczy: Poznań : Faculty of Commodity Science Poznan University of Economics & Business ; Sieć Badawcza ŁUKASIEWICZ - Instytut Technologii Eksploatacji. Wydawnictwo Naukowe, 2019
Opis fizyczny: S. 148-159 : Bibliogr. [17] poz., streszcz. ang., pol.
ISBN: 978-83-7789-590-0
Polskie hasła przedmiotowe:
  • głód
  • sytość
  • marchew
  • jabłko
  • właściwości fizyczne

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • satiety
  • hunger
  • carrot
  • apple
  • physical properties

    Charakt. formalna: RKS
    Charakt. merytoryczna: MON
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed