Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CHEMICAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF FOOD COMPONENTS
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przej¶cie do opcji zmiany formatu | Wy¶wietlenie wyników w wersji do druku

1/4

Nr opisu: 0000035792
Tytuł oryginału: Food components in the protection of the cardiovascular system
Autorzy: PIOTR SIONDALSKI, WIESŁAWA ŁYSIAK-SZYDŁOWSKA.
¬ródło: W: Chemical and functional properties of food components Third edition / ed. Z. E. Sikorski
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press, 2007
Opis fizyczny: S. 439-450 : Bibliogr. 36 poz.
ISBN: 0-8493-9675-1; ISBN-13: 978-0-8493-9675-5
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed


2/4

Nr opisu: 0000037341
Tytuł oryginału: The role of food components in children's nutrition
Autorzy: GRAŻYNA SIKORSKA-WI¦NIEWSKA, MAŁGORZATA SZUMERA.
¬ródło: W: Chemical and functional properties of food components Third edition / ed. Z. E. Sikorski
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press, 2007
Opis fizyczny: S. 487-516 : Bibliogr. [82 poz.]
ISBN: 0-8493-9675-1; ISBN-13: 978-0-8493-9675-5
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed


3/4

Nr opisu: 0000017131
Tytuł oryginału: Mineral components
Autorzy: MICHAŁ NABRZYSKI.
¬ródło: W: Chemical and functional properties of food components / ed. by Zdzisław E. Sikorski. - 2 ed
Adres wydawniczy: Boca Raton, 2002
Opis fizyczny: S. 51-79. : Bibliogr. 47 poz.
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Punktacja ministerstwa: 12.000


4/4

Nr opisu: 0000012726
Tytuł oryginału: Mineral components
Autorzy: MICHAŁ NABRZYSKI.
¬ródło: W: Chemical and functional properties of food components / ed. Z. E. Sikorski
Adres wydawniczy: Lancaster, 1997
Opis fizyczny: S. 35-64. : Bibliogr. [48 poz.]
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG

stosuj±c format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed