Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: BEZPIECZEŃSTWO ZDROWOTNE - UJĘCIE INTERDYSCYPLINARNE BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000087512
Tytuł oryginału: Aspekty jakości żywności przy outsourcowanej usłudze żywieniowej
Autorzy: FILIP KŁOBUKOWSKI, MARIA ŚMIECHOWSKA, MAGDALENA SKOTNICKA.
Źródło: W: Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne. Bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia. 2 / red. nauk. Helena Marek, Andrzej Zduniak
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa, 2015
Opis fizyczny: S. 159-170 : Bibliogr. 22 poz., streszcz. pol., ang.
ISBN: 978-83-65096-30-2
Polskie hasła przedmiotowe:
  • jakość żywności
  • outsourcing
  • żywienie zbiorowe

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • food quality
  • outsourcing
  • mass nutrition

    Charakt. formalna: RKS
    Charakt. merytoryczna: MON
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000
    http://www.hurtownianowaksiazka.pl/wyzsza-szkola-bezpieczenstwa-poznan/2072--bezpieczenstwo-zdrowotne-ujecie-interdyscyplinarne-bezpieczenstwo-zywnosci-i-w-zywieniu-szanse-i-zagrozenia-t-1-97883650962

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed