Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ACTA AGROPHYS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000060869
Tytuł oryginału: Wpływ fluktuacji temperatury przechowywania na czerstwienie mrożonych wyrobów drożdżowych
Tytuł równoległy: The effect of storage temperature fluctuation on staling of frozen yeast cake products
Autorzy: MAGDALENA SKOTNICKA, P. Palich.
Źródło: Acta Agrophys. 2009; t. 14, nr 3, s. 735-744, bibliogr. [13 poz.], streszcz.pol., ang.
Polskie hasła przedmiotowe:
  • retrogradacja skrobi
  • czerstwienie
  • ususzka wewnętrzna
  • wskaźnik P%
  • zdolność miękiszu do pęcznienia

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • starch retrogradation
  • swelling ability
  • degree of staling
  • internal shrinkage
  • index P%

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 6.000



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed