Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ŻYWNOŚĆ - TRADYCJA I NOWOCZESNOŚĆ PROZDROWOTNE WŁAŚCIWOŚCI ŻYWNOŚCI ASPEKTY ŻY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000092503
Tytuł oryginału: Wpływ postaci wybranych rodzajów herbat na zawartość szczawianów rozpuszczalnych w naparach
Autorzy: KAJA KARWOWSKA, FILIP KŁOBUKOWSKI, MAGDALENA SKOTNICKA.
Źródło: W: Żywność - tradycja i nowoczesność : prozdrowotne właściwości żywności : aspekty żywieniowe i technologiczne : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej / pod red. nauk. Małgorzaty Karwowskiej, Izabelli Jackowskiej
Adres wydawniczy: Lublin : Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "LIBROPOLIS" Sp. z o.o., 2018
Opis fizyczny: S. 39-48 : Bibliogr. 13 poz., streszcz. pol.
ISBN: 978-83-63761-51-6
Polskie hasła przedmiotowe:
  • herbata
  • rozpuszczalne szczawiany
  • manganometria
  • rozdrobnienie

    Charakt. formalna: RKS
    Charakt. merytoryczna: MON
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 5.000

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed