Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ŻYWNOŚĆ - TRADYCJA I NOWOCZESNOŚĆ PROCESY TECHNOLOGICZNE A JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI XII
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Nr opisu: 0000092502
Tytuł oryginału: Uwarunkowania produkcji i wartość odżywcza produktów kakaowych
Autorzy: FILIP KŁOBUKOWSKI, KAJA KARWOWSKA, MAGDALENA SKOTNICKA.
Źródło: W: Żywność - tradycja i nowoczesność : procesy technologiczne a jakość żywności : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej / pod red. nauk. Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej
Adres wydawniczy: Lublin : Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "LIBROPOLIS" Sp. z o.o., 2018
Opis fizyczny: S. 18-29 : Bibliogr. 16 poz., streszcz. pol.
ISBN: 978-83-63761-75-2
Polskie hasła przedmiotowe:
  • kakao
  • polifenole
  • teobromina
  • właściwości prozdrowotne
  • wartość odżywcza

    Charakt. formalna: RKS
    Charakt. merytoryczna: MON
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 5.000

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed