Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
ŻYWNOŚĆ - TRADYCJA I NOWOCZESNOŚĆ PROCESY TECHNOLOGICZNE A JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI XII
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000092502
Tytuł oryginału:
Uwarunkowania produkcji i wartość odżywcza produktów kakaowych
Autorzy:
FILIP
KŁOBUKOWSKI
, KAJA
KARWOWSKA
, MAGDALENA
SKOTNICKA
.
Źródło:
W:
Żywność - tradycja i nowoczesność : procesy technologiczne a jakość żywności : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej
/ pod red. nauk. Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej
Adres wydawniczy:
Lublin : Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "LIBROPOLIS" Sp. z o.o., 2018
Opis fizyczny:
S. 18-29 : Bibliogr. 16 poz., streszcz. pol.
ISBN:
978-83-63761-75-2
Polskie hasła przedmiotowe:
kakao
polifenole
teobromina
właściwości prozdrowotne
wartość odżywcza
Charakt. formalna:
RKS
Charakt. merytoryczna:
MON
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
5.000
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed