Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
SEVERIN MARIA
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000064332
Tytuł oryginału:
Hygienische Bewertung der industriellen Herstellung von Eiskrem
Autorzy:
JÓZEF
WIERZCHOWSKI
, ZENON
GANOWIAK
, MARIA
SEVERIN
, W.
Czarnowska
.
Źródło:
Nahrung und Ernährung
1965, nr 1, s. 9
Charakt. formalna:
STR
Język publikacji:
GER
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed