Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: PALICH P
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Nr opisu: 0000075946
Tytuł oryginału: Wybrane parametry jakościowe w ocenie mrożonych ciast drożdżowych
Autorzy: MAGDALENA SKOTNICKA, P. Palich.
Źródło: W: Wybrane aspekty oceny jakości żywności / red. R. Zieliński, J. Żuchowski
Adres wydawniczy: Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji, 2012
Opis fizyczny: S. 49-57 : Bibliogr. 13 poz.
ISBN: 978-83-7789-059-2
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: POL
Punktacja ministerstwa: 4.000


2/2

Nr opisu: 0000060869
Tytuł oryginału: Wpływ fluktuacji temperatury przechowywania na czerstwienie mrożonych wyrobów drożdżowych
Tytuł równoległy: The effect of storage temperature fluctuation on staling of frozen yeast cake products
Autorzy: MAGDALENA SKOTNICKA, P. Palich.
Źródło: Acta Agrophys. 2009; t. 14, nr 3, s. 735-744, bibliogr. [13 poz.], streszcz.pol., ang.
Polskie hasła przedmiotowe:
  • retrogradacja skrobi
  • czerstwienie
  • ususzka wewnętrzna
  • wskaźnik P%
  • zdolność miękiszu do pęcznienia

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • starch retrogradation
  • swelling ability
  • degree of staling
  • internal shrinkage
  • index P%

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 6.000



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed