Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: LEDÓCHOWSKA E
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Nr opisu: 0000012748
Tytuł oryginału: The role of freshness evaluation and fatty acid content of edible oils and low calorie margarin in human nutrition
Autorzy: REGINA GAJEWSKA, E. Ledóchowska, ZENON GANOWIAK.
Źródło: W: Annual Meeting of the European Academy of Nutritional Sciences: new concepts in lipid nutrition, Warsaw, September 12-13, 1997: abs
Opis fizyczny: S. 109
Charakt. formalna: PSZ


2/2

Nr opisu: 0000012951
Tytuł oryginału: Ocena stopnia świeżości oraz skład kwasów tłuszczowych olejów jadalnych i margaryny niskokalorycznej.
Tytuł równoległy: Freshness evaluation and fatty acid content of edible oils and low calorie margarine (mini light) /.
Autorzy: REGINA GAJEWSKA, E. Ledóchowska, ZENON GANOWIAK.
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 1996; t. 29, nr 4, s. 329-333, bibliogr. 10 poz., summ.
ISSN: 0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
  • oleje
  • margaryna niskokaloryczna
  • stopień świeżości
  • skład chemiczny

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • edible oil
  • low-calorie margarin
  • freshness
  • fetty-acid-chemical analysis

    Charakt. formalna: ARP



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed