Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
KALINOWSKA Z
Liczba odnalezionych rekordów:
4
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/4
Nr opisu:
0000072286
Tytuł oryginału:
Control of fish processing stages. [P.] 2. "Bullhead" in tomato sauce
Autorzy:
JÓZEF
WIERZCHOWSKI
, Z.
Kalinowska
, W.
Dymecki
.
Źródło:
W:
The Scientific Publications foreign Cooperation Center of the Central Institute for Scientific Technical and Economic Information
: selected articles
Adres wydawniczy:
, 1964
Opis fizyczny:
S. 24-29
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
2/4
Nr opisu:
0000071067
Tytuł oryginału:
Kontrola cyklów produkcyjnych w przetwórstwie rybnym. [Cz. 2]. Byczki w pomidorach
Autorzy:
JÓZEF
WIERZCHOWSKI
, Z.
Kalinowska
, W.
Dymecki
.
Źródło:
Rocz. Państw. Zakł. Hig.
1960, nr 4, s. 329-334
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
3/4
Nr opisu:
0000071059
Tytuł oryginału:
Mikrobiologiczne badanie procesu produkcji konserw rybnych, byczków w pomidorach oraz śledzi w oleju
Autorzy:
W.
Czarnowska
, Z.
Kalinowska
, JÓZEF
WIERZCHOWSKI
.
Źródło:
Rocz. Państw. Zakł. Hig.
1959, nr 5a, s. 95-96
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
4/4
Nr opisu:
0000071407
Tytuł oryginału:
Zawartość uropepsyny u rybaków dalekomorskich
Autorzy:
JÓZEF
BOROWIK
, WŁADYSŁAW
EJSMONT
, Z.
Kalinowska
.
Źródło:
W:
Konferencja Medycyny Pracy
Adres wydawniczy:
Gdańsk, 1956
Opis fizyczny:
[7 k.]
Charakt. formalna:
PRZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed