Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
FRESH HERRING
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000078859
Tytuł oryginału:
Ocena wybranych produktów śledziowych jako źródła niacyny w diecie
Tytuł równoległy:
Evaluation of selected herring products as a source of niacin in the human diet
Autorzy:
Michał
Majewski
, ANNA
LEBIEDZIŃSKA
.
Źródło:
Bromat. Chem. Toksykol.
2013; t. 46, nr 4, s. 485-489, bibliogr. 19 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN:
0365-9445
Polskie hasła przedmiotowe:
niacyna
śledzie świeże
solone
wędzone
Angielskie hasła przedmiotowe:
niacin
fresh herring
salted herring
red herring
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
Punktacja ministerstwa:
5.000
Inne bazy podające opis:
Polska Bibliografia Lekarska
SciFinder
Web of Science
http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatologia/2013/4/BR%204-2013%20s.%20485-489.pdf
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed