Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
CEREAL FOODS
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000027801
Tytuł oryginału:
Vitamins B in grain and cereal-grain food, soy-products and seeds
Autorzy:
A[NNA]
LEBIEDZIŃSKA
, P[IOTR]
SZEFER
.
Źródło:
Food Chem.
2006; vol. 95, nr 1, s. 116-122, bibliogr. 30 poz., abs.
ISSN:
0308-8146
Angielskie hasła przedmiotowe:
vitamins B (thiamine, riboflavin, pyridoxine and niacin)
grain
cereal foods
soya-products
seeds
Charakt. formalna:
ARZ
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
, wskaźnik Impact Factor ISI:
2.433
Punktacja ministerstwa:
24.000
Inne bazy podające opis:
Scopus
Embase
Agricola
http://www.elsevier.com/locate/foodchem
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed