Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
THE SCIENTIFIC PUBLICATIONS FOREIGN COOPERATION CENTER OF THE CENTRAL INSTITUT
Liczba odnalezionych rekordów:
3
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/3
Nr opisu:
0000072290
Tytuł oryginału:
Control of fish processing stages. [P.] 1. Herring in oil
Autorzy:
JÓZEF
WIERZCHOWSKI
, W.
Czarnowska
, M.
Severin
, ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
W:
The Scientific Publications foreign Cooperation Center of the Central Institute for Scientific Technical and Economic Information
: selected articles
Adres wydawniczy:
, 1964
Opis fizyczny:
S. 16-23
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
2/3
Nr opisu:
0000072286
Tytuł oryginału:
Control of fish processing stages. [P.] 2. "Bullhead" in tomato sauce
Autorzy:
JÓZEF
WIERZCHOWSKI
, Z.
Kalinowska
, W.
Dymecki
.
Źródło:
W:
The Scientific Publications foreign Cooperation Center of the Central Institute for Scientific Technical and Economic Information
: selected articles
Adres wydawniczy:
, 1964
Opis fizyczny:
S. 24-29
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
3/3
Nr opisu:
0000072287
Tytuł oryginału:
Tin and iron contents in some Polish canned fish
Autorzy:
JÓZEF
WIERZCHOWSKI
, M.
Severin
.
Źródło:
W:
The Scientific Publications foreign Cooperation Center of the Central Institute for Scientific Technical and Economic Information
: selected articles
Adres wydawniczy:
, 1964
Opis fizyczny:
S. 1-14
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed