Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
INTERNATIONAL FOOD INDUSTRIES CONGRESS
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Nr opisu:
0000072288
Tytuł oryginału:
Effect of amino acid loss on the quality of some fish preserves
Autorzy:
JÓZEF
WIERZCHOWSKI
, J.
Szymikowski
.
Źródło:
W:
International Food Industries Congress
Adres wydawniczy:
London, 1964
Opis fizyczny:
S. 1-3
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
ENG
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed