Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
TOTAL PHENOLIC CONTENT
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Total phenolic contents and antioxidant potential of herbs used for medical and culinary purposes
Autorzy:
BEATA
ULEWICZ-MAGULSKA
, MAREK
WESOŁOWSKI
.
Źródło:
Plant Foods Hum. Nutr.
2019; vol. 74, nr 1, s. 61-67, bibliogr. 24 poz., streszcz. ang.
ISSN:
0921-9668
Angielskie hasła przedmiotowe:
total phenolic content
total antioxidant capacity
medicinal herbs
spices
Charakt. formalna:
ARZ
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
, wskaźnik Impact Factor ISI:
2.901
Punktacja ministerstwa:
70.000
Inne bazy podające opis:
PubMed
SciFinder
Scopus
DOI:
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed