Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
ELEMENTS CONCENTRATION IN BREAD
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Zawartość wybranych biopierwiastków w pieczywie oraz roślinnych dodatkach do pieczywa.
Tytuł angielski:
Concentration of several bioelements in bread and other plant supplements
Autorzy:
EWA
MALINOWSKA
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
Rocz. Państw. Zakł. Hig.
2005; t. 56, nr 2, s. 171-178, bibliogr. 15 poz., abs., summ.
ISSN:
0035-7715
Polskie hasła przedmiotowe:
wapń
fosfor
żelazo
cynk
miedź
pieczywo
zwartość pierwiastków w pieczywie
Angielskie hasła przedmiotowe:
calcium
phosphorous
iron
zinc
copper
bread
elements concentration in bread
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
4.000
Index Copernicus:
5.070
Inne bazy podające opis:
Medline
Polska Bibliografia Lekarska
http://www.pzh.gov.pl/biblioteka/roczniki/index.html
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed