Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
CIBORSKA JOANNA OBCY
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Lipidy w żywności, żywieniu i zdrowiu człowieka. Cz. I : przyswajanie, źródła oraz spożycie lipidów
Tytuł angielski:
Lipids in food, nutrition and human health. Patt I : availability, sources and and lipids intake
Autorzy:
Jan
Kłobukowski
, Joanna
Ciborska
, FILIP
KŁOBUKOWSKI
.
Źródło:
Przem. Spoż.
2017; t. 71, nr 8, s. 68-72, bibliogr. 14 poz., streszcz.pol., ang.
ISSN:
0033-250X
Polskie hasła przedmiotowe:
trawienie
wchłanianie
tłuszcz
produkty spożywcze
Angielskie hasła przedmiotowe:
digestion
absorption
fat
food products
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
PPP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
12.000
DOI:
2/2
Tytuł oryginału:
Lipidy w żywności, żywieniu i zdrowiu człowieka. Cz. II. Aspekty żywieniowe i zdrowotne
Tytuł angielski:
Lipid in food, nutrition and human health. Part. II.Nutritional and healthy aspects
Autorzy:
Joanna
Ciborska
, Jan
Kłobukowski
, FILIP
KŁOBUKOWSKI
.
Źródło:
Przem. Spoż.
2017; t. 71, nr 9, s. 44-49, bibliogr. 42 poz., streszcz.pol., ang.
ISSN:
0033-250X
Polskie hasła przedmiotowe:
lipidy
zalecenia żywieniowe
choroby cywilizacyjne
Angielskie hasła przedmiotowe:
lipids
nutritional recommendations
civilisation diseases
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
PPP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
12.000
DOI:
http://sigma-not.pl/czasopisma-65-przemysl-spozywczy-i-gastronomia-przemysl-spozywczy.html
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed