Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/3

Tytuł oryginału: Bezpieczeństwo informacyjne : nowe kryterium jakości żywności w komunikacji rynkowej z konsumentem
Tytuł angielski: Information safety : a novel criterion of food quality in market communication with the consumer
Autorzy: MARIA ŚMIECHOWSKA, FILIP KŁOBUKOWSKI.
Źródło: Handel Wewn. 2017; R. 63, nr 1, s. 329-339, bibliogr. [23] poz., streszcz. pol., ang., ros.
ISSN: 0438-5403
Polskie hasła przedmiotowe:
  • bezpieczeństwo żywności
  • autentyczność żywności
  • opakowanie
  • komunikacja rynkowa
  • bezpieczeństwo informacyjne

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • food safety
  • food authenticity
  • packaging
  • market communication
  • information safety

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 12.000
    http://www.ibrkk.pl/pliki/hw/archiwum/handel_wew_1-2017.pdf




    2/3

    Tytuł oryginału: Food quality and safety assurance in terms of loss and waste limitation
    Tytuł angielski: Zapewnienie bezpieczeństwa żywności w kontekście ograniczenia strat i marnotrawstwa
    Autorzy: MARIA ŚMIECHOWSKA, FILIP KŁOBUKOWSKI.
    Źródło: J. Agribus. Rural Dev. 2016, z. 2, s. 443-450, bibliogr. [28] poz., streszcz. ang., pol.
    ISSN: 1899-5241
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • bezpieczeństwo żywności
  • straty i marnotrawstwo żywności

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • food safety
  • food waste
  • food loss

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: PPP
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 13.000
    DOI:




    3/3

    Tytuł oryginału: Wykrywanie i oznaczanie streptomycyny w tkankach jadalnych świń za pomocą elektroforezy kapilarnej
    Tytuł angielski: Identification and quantification of streptomycin in edible swine tissues by capillary electrophoresis
    Autorzy: PIOTR KOWALSKI.
    Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2006; t. 39, supl., s. 309-312, bibliogr. 7 poz., summ.
    ISSN: 0365-9445
    Uwagi: Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Bezpieczna Żywność - Racjonalne Żywienie", Ustroń, 8-9 czerwca 2006 / red. supl. Maria Wardas, Katarzyna Pawłowska-Góral
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • pozostałości antybiotyków w tkankach zwierząt
  • bezpieczeństwo żywności

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • residues of antibiotics in animal tissues
  • food security

    Charakt. formalna: SUP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 4.000



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed