Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
HPLC OPTIMIZATION
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Optimization of HPLC separations of flavonoids with the use of artificial neural networks
Autorzy:
A.
Buciński
, TOMASZ
BĄCZEK
.
Źródło:
Pol. J. Food Nutr. Sci.
2002; vol. 11/52, nr 4, s. 47-51, bibliogr. 17 poz., streszcz., abs.
ISSN:
1230-0322
Angielskie hasła przedmiotowe:
artificial neural networks
flavonoids
HPLC optimization
gradient elution
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
4.000
Index Copernicus:
4.750
http://www.pan.olsztyn.pl/journal/archives/html
2/2
Tytuł oryginału:
Optimization of HPLC separations of quercetin glukosides in
Allium cepa sp.
with the use of computer-designed segmented gradient elution
Autorzy:
TOMASZ
BĄCZEK
, A.
Buciński
, W.
Wiczkowski
, M. K.
Piskuła
.
Źródło:
Pol. J. Food Nutr. Sci.
2002; vol. 11/52, SI 1, s. 108-111, bibliogr. 15 poz., abs.
ISSN:
1230-0322
Angielskie hasła przedmiotowe:
HPLC optimization
computer simulations
segmented gradient elution
quercetin
onion
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
4.000
Index Copernicus:
4.750
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed