Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ZESZ CENTRAL LAB PRZEM RYBN
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/5

Tytuł oryginału: Badania i ocena skażeń mięsa ryb i ich przetworów
Autorzy: MICHAŁ NABRZYSKI.
Źródło: Zesz. Central. Lab. Przem. Rybn. 1971; R. 19, nr 16, nr 93-108
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


2/5

Tytuł oryginału: Ocena organoleptyczna warzyw i przypraw
Autorzy: BARBARA WITUSZYŃSKA.
Źródło: Zesz. Central. Lab. Przem. Rybn. 1971; R. 19, nr 16, nr 109-122
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


3/5

Tytuł oryginału: Podstawy prawne do sprawowania nadzoru nad żywnością
Autorzy: ZENON GANOWIAK.
Źródło: Zesz. Central. Lab. Przem. Rybn. 1971; R. 19, nr 16, nr 7-16
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


4/5

Tytuł oryginału: Produkty mikrobiologicznego rozkładu a ocena sanitarno-higieniczna ryb
Autorzy: ZENON GANOWIAK.
Źródło: Zesz. Central. Lab. Przem. Rybn. 1971; R. 19, nr 16, nr 79-91
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


5/5

Tytuł oryginału: Środki konserwujące i substancje obce w rybach, mięsie i jego wyrobach jako czynnik hamujący i konserwujący
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI.
Źródło: Zesz. Central. Lab. Przem. Rybn. 1971; R. 19, nr 16, nr 59-78
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed