Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
ZESZ CENTRAL LAB PRZEM RYBN
Liczba odnalezionych rekordów:
5
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/5
Tytuł oryginału:
Badania i ocena skażeń mięsa ryb i ich przetworów
Autorzy:
MICHAŁ
NABRZYSKI
.
Źródło:
Zesz. Central. Lab. Przem. Rybn.
1971; R. 19, nr 16, nr 93-108
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
2/5
Tytuł oryginału:
Ocena organoleptyczna warzyw i przypraw
Autorzy:
BARBARA
WITUSZYŃSKA
.
Źródło:
Zesz. Central. Lab. Przem. Rybn.
1971; R. 19, nr 16, nr 109-122
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
3/5
Tytuł oryginału:
Podstawy prawne do sprawowania nadzoru nad żywnością
Autorzy:
ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
Zesz. Central. Lab. Przem. Rybn.
1971; R. 19, nr 16, nr 7-16
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
4/5
Tytuł oryginału:
Produkty mikrobiologicznego rozkładu a ocena sanitarno-higieniczna ryb
Autorzy:
ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
Zesz. Central. Lab. Przem. Rybn.
1971; R. 19, nr 16, nr 79-91
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
5/5
Tytuł oryginału:
Środki konserwujące i substancje obce w rybach, mięsie i jego wyrobach jako czynnik hamujący i konserwujący
Autorzy:
JÓZEF
WIERZCHOWSKI
.
Źródło:
Zesz. Central. Lab. Przem. Rybn.
1971; R. 19, nr 16, nr 59-78
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed