Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: WARTOŚĆ ZDROWOTNA ŻYWNOŚCI KONWERSATORIUM SEKCJI BROMATOLOGICZNEJ KOMISJI ANAL
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/3

Tytuł oryginału: Wartość witaminowa całodziennych posiłków studenckich określona metodą obliczeniową
Autorzy: BARBARA WITUSZYŃSKA.
Źródło: W: Wartość zdrowotna żywności. Konwersatorium Sekcji Bromatologicznej Komisji Analizy Farmaceutycznej Komitetu Chemii Analitycznej PAN, Kraków, 24.9.1981 r. : streszczenia
Opis fizyczny: S. 12-13
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


2/3

Tytuł oryginału: Wstępna ocena pobrania rtęci, kadmu i ołowiu na podstawie badań ich zawartości w wybranych grupach środków spożywczych
Autorzy: MICHAŁ NABRZYSKI, REGINA GAJEWSKA.
Źródło: W: Wartość zdrowotna żywności. Konwersatorium Sekcji Bromatologicznej Komisji Analizy Farmaceutycznej Komitetu Chemii Analitycznej PAN, Kraków, 24.9.1981 r. : streszczenia
Opis fizyczny: S. 18-20
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


3/3

Tytuł oryginału: Zawartość polichlorowanych dwufenyli (PCB) w przetworach spożywczych z wątrób ryb dorszowatych
Autorzy: J. Falandysz, ZENON GANOWIAK.
Źródło: W: Wartość zdrowotna żywności. Konwersatorium Sekcji Bromatologicznej Komisji Analizy Farmaceutycznej Komitetu Chemii Analitycznej PAN, Kraków, 24.9.1981 r. : streszczenia
Opis fizyczny: S. 21-23
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed