Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: THE SCIENTIFIC PUBLICATIONS FOREIGN COOPERATION CENTER OF THE CENTRAL INSTITUT
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/3

Tytuł oryginału: Control of fish processing stages. [P.] 1. Herring in oil
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, W. Czarnowska, M. Severin, ZENON GANOWIAK.
Źródło: W: The Scientific Publications foreign Cooperation Center of the Central Institute for Scientific Technical and Economic Information : selected articles
Adres wydawniczy: , 1964
Opis fizyczny: S. 16-23
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed


2/3

Tytuł oryginału: Control of fish processing stages. [P.] 2. "Bullhead" in tomato sauce
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, Z. Kalinowska, W. Dymecki.
Źródło: W: The Scientific Publications foreign Cooperation Center of the Central Institute for Scientific Technical and Economic Information : selected articles
Adres wydawniczy: , 1964
Opis fizyczny: S. 24-29
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed


3/3

Tytuł oryginału: Tin and iron contents in some Polish canned fish
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, M. Severin.
Źródło: W: The Scientific Publications foreign Cooperation Center of the Central Institute for Scientific Technical and Economic Information : selected articles
Adres wydawniczy: , 1964
Opis fizyczny: S. 1-14
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed