Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: PRZEGL GASTRONOM
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/5

Tytuł oryginału: Żywność pochodzenia morskiego cennym uzupełnieniem deficytowych składników diety
Autorzy: ZENON GANOWIAK.
Źródło: Przegl. Gastronom. 1982; R. 37, nr 4, s. 14-16
ISSN: 0033-2119
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


2/5

Tytuł oryginału: Rozwój produkcji farszów rybnych w Polsce i na świecie
Autorzy: ZENON GANOWIAK.
Źródło: Przegl. Gastronom. 1975; t. 30, nr 11, s. 17-18
ISSN: 0033-2119
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


3/5

Tytuł oryginału: Ryby i przetwory rybne jako źródło witamin z grupy B
Autorzy: BARBARA WITUSZYŃSKA.
Źródło: Przegl. Gastronom. 1974; R. 29, nr 5, s. 19-20
ISSN: 0033-2119
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


4/5

Tytuł oryginału: Ryby i przetwory rybne źródłem składników mineralnych
Autorzy: MICHAŁ NABRZYSKI.
Źródło: Przegl. Gastronom. 1974; R. 29, nr 10, s. 21-23
ISSN: 0033-2119
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


5/5

Tytuł oryginału: Wartość odżywcza polskich konserw i przetworów rybnych
Autorzy: ZENON GANOWIAK.
Źródło: Przegl. Gastronom. 1972; t. 27, nr 1, s. 5-6, bibliogr. 7 poz.
ISSN: 0033-2119
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed