Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
PRZEGL GASTRONOM
Liczba odnalezionych rekordów:
5
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/5
Tytuł oryginału:
Żywność pochodzenia morskiego cennym uzupełnieniem deficytowych składników diety
Autorzy:
ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
Przegl. Gastronom.
1982; R. 37, nr 4, s. 14-16
ISSN:
0033-2119
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
2/5
Tytuł oryginału:
Rozwój produkcji farszów rybnych w Polsce i na świecie
Autorzy:
ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
Przegl. Gastronom.
1975; t. 30, nr 11, s. 17-18
ISSN:
0033-2119
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
3/5
Tytuł oryginału:
Ryby i przetwory rybne jako źródło witamin z grupy B
Autorzy:
BARBARA
WITUSZYŃSKA
.
Źródło:
Przegl. Gastronom.
1974; R. 29, nr 5, s. 19-20
ISSN:
0033-2119
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
4/5
Tytuł oryginału:
Ryby i przetwory rybne źródłem składników mineralnych
Autorzy:
MICHAŁ
NABRZYSKI
.
Źródło:
Przegl. Gastronom.
1974; R. 29, nr 10, s. 21-23
ISSN:
0033-2119
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
5/5
Tytuł oryginału:
Wartość odżywcza polskich konserw i przetworów rybnych
Autorzy:
ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
Przegl. Gastronom.
1972; t. 27, nr 1, s. 5-6, bibliogr. 7 poz.
ISSN:
0033-2119
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed