Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: NAHRUNG
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/3

Tytuł oryginału: Content of strontium, lithium and calcium in selected milk products and some marine smoked fish
Autorzy: M[ICHAŁ] NABRZYSKI, R[EGINA] GAJEWSKA.
Źródło: Nahrung 2002; vol. 46, nr 3, s. 204-208, bibliogr. 23 poz., abs.
ISSN: 0027-769X
Charakt. formalna: ARZ
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.522
Punktacja ministerstwa: 8.000
Inne bazy podające opis:
  • Medline

    http://www.wiley-vch.de/publish/en/journals/alphabeticIndex/2216/




    2/3

    Tytuł oryginału: Aluminium determination in foods by using spectrophotometric oxine and flame AAS methods
    Autorzy: M[ICHAŁ] NABRZYSKI, R[EGINA] GAJEWSKA.
    Źródło: Nahrung 1998; vol. 42, nr 2, s. 109-11, bibliogr. 10 poz., [abs.]
    ISSN: 0027-769X
    Charakt. formalna: ARZ
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.424


    3/3

    Tytuł oryginału: Untersuchungen über die Verwärtung von Calcium - und Phosphorsalzen aus Fischgrätelmehl einiger Frischfische und Fischkonserven bei der Verfütterung
    Autorzy: BOLESŁAWA DOBOSZYŃSKA, ZENON GANOWIAK, JÓZEF WIERZCHOWSKI.
    Źródło: Nahrung 1963; Bd 7, H. 4, s. 335-340
    Charakt. formalna: ARZ
    Język publikacji: GER
    Afiliacja GUMed

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed